Asado argentino





Es poden encomanar peces preparades per fer "asado". Ideal per carnades al tros. Una menja exel.lent on sorprén la tendresa i la melositat de la carn cuita amb el seu propi suc.


- El típic "costillar" sencer amb costella i panxa. Pes peça 16-20 kg per 20-25 persones

- El "costillar" sense panxa. Pes peça 8-10 kg per 11-13 persones

- La "entraña" peçes de 500 grams per raccions individuals.


6'5 euros/kg pel "costillar"
9 euros/kg per les "entrañas"




Com es fa un assado?

1- Salar molt la carn.
2- Lligar la peça de carn a la creu amb filrerro de forma segura.
3- Clavar la creu al terra amb lleugera inclinació cap al foc. La distància correcta al foc la comprovarem ficant la mà on hi ha la carn. Si podem aguantar l'escalfor del foc durant una bona estona és la distància correcta.
4- Deixar coure primer la part interior durant 2 hores i després la part exterior durant 1 hora i mitja.
5- Comprovar que la carn estigui feta de la zona més dobla i trossejar-la sense por per servir-la.

En alguns establiments venen el "chimichurri", una salsa típica lleugerament picant per acompanyar.